Ghanezen in aantocht
Door: Bob
Blijf op de hoogte en volg Ghanacomité
12 Maart 2015 | Nederland, Utrecht
We kunnen nu dus met zekerheid zeggen dat het bezoek doorgaat. Op 30 mei zal de delegatie in Nederland aankomen en vervolgens tot 15 juni blijven. De delegatie bestaat uit acht mensen, met predikant Samuel Somuah als delegatieleider. Natuurlijk bereiden we een mooi programma voor hen voor. Wie mee wil denken of organiseren is trouwens van harte welkom!
Daarnaast zoeken we ook nog mensen die gastgezin willen zijn en mensen die het leuk vinden om te koken voor de Ghanezen. Vind je het leuk om op de één of andere manier betrokken te zijn bij het bezoek en zo op een ongedwongen manier te leren over andere culturele en religieuze gebruiken, meld je dan aan via het aanmeldformulier: http://goo.gl/forms/wYExarRplB.
Wil je op de hoogte blijven, neem hier dan geregeld een kijkje. En like de Facebook-pagina van de vriendschapsband tussen de La Nativity Presbyterian Church en de Protestantse Gemeente Utrecht: https://www.facebook.com/UtrechtNativity. Wij hebben al veel zin de mensen uit Ghana te gaan zien. We hopen jullie ook!
07 April 2015 - 19:36
Erna Beumers:
Door Constance Eykman werd ik attent gemaakt op de komst van uw gasten uit Ghana.
Mocht er behoefte aan ondersteuning zijn dan zal ik graag helpen.
Als antropoloog en conservator Afrika was ik een paar keer in Ghana.Misschien dat die ervaring van pas komt bij het bezoek van uw gasten.
Ik hoor graag.
Met een vriendelijke groet,
Erna Beumers
Oude Gracht 217a
3511 NH Utrecht -
09 April 2015 - 10:37
Bob:
Leuk dat je mee wilt doen, Erna! Ik zet je erbij op de lijst. Zou je nog even naar ghanacomite@gmail.com kunnen mailen wat je beschikbaarheid is in de periode van 30 mei to 15 juni? Eventueel ook een voorkeur voor een bepaald soort activiteit (bijbelstudie, toeristisch uitstapje enz.). Dan gaan we daar rekening mee houden in de planning.